Home Despre noi Produse Service/Suport Contact
                   
Despre noi

Infiintata la Cluj-Napoca,1994, CODEC a crescut devenind un furnizor important de echipamente CATV pentru retele HFC. De la inceput noi ne-am straduit permanent sa crestem nivelul produselor catre clienti, prin controlul calitatii, preturi competitive si servicii post-vanzare.

Investitia continua in dezvoltare a permis firmei CODEC de a prevedea provocarile cresterii industriale si tehnologice, prin realizarea unor produse noi, profesionale, de inalta calitate, pentru a face fata cerintelor viitoarelor aplicatii performante de comunicatii CATV.

Ca rezultat, CODEC a dezvoltat o gama completa de elemente pasive pana la 1 GHz, splittere de interior si de exterior cu telealimentare, distribuitoare de interior si de exterior cu telealimentare, distribuitoare stea cu atenuari multiple, toate cu o pierdere mica de insertie, valori ridicate de izolatie si return loss, proiectate special pentru o instalare usoara si convenabila.

Cu parametrii de inalta performanta, CODEC ofera o linie completa de filtre destinate retelelor CATV sau altor sisteme de comunicatii, precum: filtre trece jos, filtre trece banda, filtre trece sus, filtre rejectie canal, filtre rejectie cale inversa si filtre diplexoare.

Castigul mare si nivelul de iesire ridicat utilizind hibrizi push-pull sau power-doubler, controlul automat al amplificarii, calea inversa activa de castig mare, monitorizarea la distanta a parametrilor cheie ai amplificatorului, solutii dedicate clientului si reducerea costurilor de intretinere prin proiectare modulara, sunt avantajele principale ale noilor modele de amplificatoare dezvoltate de CODEC.

Echipamentele optice performante CODEC, emitatoare, receptoare, noduri, pentru lungimi de unda de 1310 sau 1550 nm, frecventa pina la 860 MHz, monitorizarea la distanta a parametrilor principali, permit realizarea cu costuri scazute a arhitecturilor moderne de retea pe suprafete intinse.

Pentru gestionarea optima a intregii retele, noul sistem de monitorizare CODEC, urmareste si controleaza toate echipamentele de transmisie HFC aflate in nodurile retelei, precum emitatoarele si receptoarele din headend, nodurile optice, amplificatoarele de linie, amplificatoarele de casa, sursele de alimentare, colectand semnalele de masura si alarma, trimitand aceste informatii critice sistemului software astfel incit operatorul cunoaste stare tuturor functiilor sistemului.

Noi suntem siguri, sau cel putin speram ca precum majoritatea clientilor nostrii, firma dumneavoastra va fi de asemenea satisfacuta de produsele noastre.